En av de hetaste inredningstrenderna just nu är tavelväggen. Det vill säga en hel vägg fylld av olika tavlor och andra konstföremål. Här ges chansen att visa upp vem man verkligen är och sätta prägel på hemmet.

Posters och andra tavlor

För att fylla en hel vägg krävs det en hel del konstverk. Leta efter allt från fina små tavlor till stora posters både online och second hand. Posters finns i mängder hos Gallerix med ett brett urval av motiv. För den som vill visa sin litterära sida och ha kultur på väggarna finns det många passande posters. Allt från ABC-posters att ha i barnrummet till stora kartor, litterära mästerverk och spännande recept att pryda övriga rum med. Det finns posters för nästan allt helt enkelt och de kan kombineras precis hur man vill.

Blanda gammalt och nytt

Den stora charmen med en tavelvägg är att det inte finns några regler. Här kan du med fördel blanda gammalt med nytt, stort med litet och abstrakt med romantiskt. En faktabaserad poster gör sig bra bredvid en liten tavla av ett landskap till exempel. En bra början är att välja ut ett par stora tavlor och sätta ut dem på väggen, för att sedan hänga upp mindre och mindre tavlor där de får plats. På det sätet blir väggen levande och intressant.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *